Dags att planera sommaren

Februari betyder att vi tagit igenom oss den svåra månaden januari och vi kan börja se framåt. Just nu är det sportlov i många delar av landet och nästa vecka har ännu fler sportlov. Efter det är det inga fler lediga dagar förs påsken.

Perioden mellan sportloven och påsken är också den period då vi svenskar planerar vår semester som aktivast. Vi behöver komma in med ledighetsansökan, ansökan om föräldraledighet och boka sommarens semester innan resepriset springer iväg. Det är också vanligt att de populäraste resorna faktiskt tar slut och man fastnar hemma vilket vi.

Med ett avslutat sportlov och en påbörjad semesterplanering innebär det också mer utgifter än vanligt. Det ni gjort under sportlovet ska betalas och semesterbokningen ska betalas så resan du så gärna vill ha i sommar inte hamnar hos någon annan. Först till kvarn kan man säga.

Av just denna anledning har flera resebolag börjat erbjuda att man betalar sin resa med lånade pengar. Om du lånar pengar och betalar för din resa i februari har du hela mars och april på att spara ihop och betala av det du lånat. Du kan så klart låna pengar (klicka på länken för att se vilka lån du kan välja) över en längre period också om du vill betala tillbaka vid ett senare tillfälle. Många banker erbjuder flera års avbetalning så du kan betala tillbaka i den takt som passar dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *