ICA matchar räntan du fått av annan långivare

039e67ddfea3c145d55285fc8eefa0c2ICA gick idag ut med en ny kampanj som sticker ut ur mängden. Om du har fått ett annat låneerbjudande av en annan bank som ger dig bättre ränta än ICA, så kommer ICA sänka sin ränta till samma eller tom. ännu lägre. Kan jämföras med prisgaranti som populära butikskedjor erbjudit sina kunder på sina produkter, bland annat Elgiganten. Så fram till sista april så matchar alltså ICA räntan som du fått av annan!

Du är kanske intresserad av: SSlots med gigantiska progressiva jackpots

För att ta del av erbjudandet behöver du:

– Erbjudandet om matchning av ränta innebär att ICA Banken ger dig samma eller lägre effektiva ränta som du har erbjudits av annan svensk långivare.

– Det gäller lån med rörlig ränta utan säkerhet som beviljats och betalas ut under perioden 12/3-30/5 2014.

– Det förutsätter att beviljat lån hos annan långivare har samma villkor i form av lånebelopp, löptid och eventuell medlåntagare som ditt beviljade lån hos ICA Banken.

– Erbjudandet gäller inte i de fall beviljat lån hos annan långivare är kopplat till exempelvis medlemskap, anställning, annan riktad förmån eller ränterabatt.

– Matchning av ränta ska åberopas inom fyra (4) arbetsdagar från det att du fått ditt lån beviljat av ICA Banken, och innan lånet har blivit utbetalt. Du behöver skicka ett e-postmeddelande till matcha@ica.se där du begär att få matcha räntan och skickar med en kopia av handling som visar att du fått ett lån beviljat hos annan långivare.

– Den ränta som du erhållit efter vår matchning gäller från det att ditt lån har utbetalats och räntan kommer att följa ICA Bankens ränteändringar för blancolån under lånets löptid.

– En sedvanlig kreditprövning görs alltid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *