Ny funktion: Se all information om lånet direkt

Idag har vi lanserat en ny funktion i vår stora lista över lån i Sverige. Nu kan du se all information och fakta om det lånet du är intresserad av utan att behöva gå till banken och leta efter informationen själv.

Funktionen finns tillgänglig genom att du klickar på logotypen på den långivare du vill veta mer om. Så ute i stora listan kan du antagligen:

Klicka på långivarens logotype för att få mer information kring lånet och långivare. Så som avgifter, öppettider, betyg hos Rejta med mera.

– Klicka på gröna ansökningsknappen om du inte behöver läsa på mer utan vill göra en ansökan direkt hos långivaren.

Slots för din smartphone

Så här ser nya funktionen ut, du klickar på logotypen vid stora listan för att direkt läsa mer information om långivaren
Vi väljer att lansera denna funktion redan nu och vi kommer fylla informationen för alla banker närmaste dagarna. Du kan redan idag se mer information kring de långivare som ligger topp tre med lägst ränta. Testa själv: SevenDay, Ikano Bank och Marginalen Bank.

Resterande långivare kommer få mer information innan helgen (fylls på löpande). Den här funktionen är en del i vårt mål om att vara den enklaste tjänsten på nätet för dig som vill låna pengar. Om du har något tips kring denna funktion eller andra funktioner du önskar se att vi hade, skriv gärna en kommentar nedanför så ser vi ditt tips direkt.

Hoppas du gillar nya funktionen med mer information om varje långivare och som sagt, tveka inte att lämna en kommentar nedanför om du har ett eget tips om hur vi kan göra vår tjänst bättre för dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *