Victoria Beckham överväger att återvända till Spice Girls, enligt före detta bandkamrat Melanie Chisholm.

Den sångare som blev modedesigner bestämde sig för att lägga ut Spice World – 2019-turnén, men Mel C insisterar på att den nuvarande kvartetten inte har gett upp ett helt band.

“Vi är fortfarande väldigt nära och det är så viktigt för oss att hon är nöjd med allt”, sa hon till Zane Lowe i det senaste avsnittet av Essentials Radio på Apple Music 1. “Hon (Victoria) var mycket engagerad i det kreativa och allt som vi gjorde i showen. Och jag tror att hon verkligen tyckte det var svårt. Den första natten, när bilderna (från mötet med möten) strålades över hela världen, var det svårt för henne … Jag känner för henne.

“Saken är nu, vi har kommit till den punkten i våra liv där vi gör det, vi respekterar verkligen varandra. Och vi vill aldrig att någon ska göra någonting de inte känner sig bekväma med. Men ja, vi kanske måste få henne hypnotiserad. Jag måste säga, jag känner att hon kommer runt. Så vi fortsätter att arbeta med henne. ”

Men Beckham har gjort det klart att en återgång till uppträdandet för närvarande inte står på dagordningen för henne, och har offentligt avslöjat att hon aldrig var bekväm med att sjunga och dansa i Spice Girls, som i år firar 25-årsjubileet för släppet av deras första singel, Wannabe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *