Hitmakarna ‘One Love’ – bestående av Duncan James, Antony Costa, Simon Webbe och Lee Ryan – har sett sina planer för liveshower vände på grund av pandemin, men de har redan lagt lite tankar i sina energiska rutiner.

Antony berättade för The Sun-tidningens bisarra kolumn: ”Innan pandemin gjorde vi fortfarande den udda spelningen här och där så vi känner fortfarande alla dansrörelser.

“Det kommer dock inte att vara några back-flips inblandade. Du vill inte se gråande 40-åriga män som försöker bli 20-åringar.

“När vi spelade tidigare sa vi:” Pojkar, låt oss inte dansa pappan eller farbror K *** på ett bröllop. ” ”

Gruppen – som bildades 2000 och släppte sitt debutalbum ‘All Rise’ 2001 – inspirerades av The Temptations för deras rörelser, och medan dansen kommer att förbli en del av deras live-akt vill de inte skämma sig .

Han tillade: ”När vi var yngre tittade vi alltid på människor som The Temptations. Vad de gjorde var smidigt och det var jättebra.

“För oss måste vi dansa till våra låtar, men du vill inte börja hoppa upp och ner och hoppa av scenen och försöka vara cool.

“Vi är fortfarande väldigt lyckliga att göra ett jobb vi älskar, och jag kan inte vänta med att komma tillbaka på scenen.”

Under tiden avslöjade bandkamraten Duncan tidigare att kvartetten har hållit nära vänner under åren.

Han sa: “Vi är väldigt nära. Vi har alltid varit nära och aldrig bytt ut en medlem eller haft ett nedfall. Vi har varit de bästa vännerna i 20 år och har alltid hållit vid varandra.

“Vi har gått igenom toppar och nedgångar tillsammans och vi är verkligen nära. Jag tror inte att många band kan säga det. Vi kommer alltid att vara där för varandra tills dagen en av oss dör.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *