Kelis och Curtis Stone kommer att vara bland de bästa kockarna som hjälper Selena Gomez att bli en bättre kock under den kommande andra säsongen av hennes hit HBO Max-show Selena + Chef.

Sångerskan och skådespelerskan delade en teaser för den nya säsongen på sociala medier på måndagen och avslöjade att hon kommer tillbaka i köket med sin farfar och lär sig att göra några av hennes favoritmåltider med hjälp av virtuella experter, inklusive Graham Elliot , Aarti Sequeira och Jose Andres.

“Som ni alla vet nu är jag inte den bästa kocken”, erkänner Selena i klippet, “men jag ska inte sluta försöka bli bättre. Så jag är tillbaka i mitt kök för att bli skolad av bästa kockar. ”

I videon går en matlagningssession fel när flammor hoppar från en wok och sätter igång stjärnans rökdetektor, men de färdiga resultaten av hennes ansträngningar ser bra ut när hon tacklar tapas, asiatiska bananfoster och mullvad kyckling med hjälp av hennes virtuella kockar.

Den första säsongen av Selena + Chef lanserades förra sommaren och popstjärnan och Sequeira förberedde sin Thanksgiving-semesterspecial, Selena + Aarti: Friendsgiving, i november, då den indiska kocken hjälpte Gomez att laga en kalkon för första gången.

Gomez kommer att fortsätta att donera tusentals till en matrelaterad välgörenhetsorganisation som den professionella kocken väljer i slutet av varje avsnitt.

Den andra säsongen av hitserien kommer att finnas tillgänglig från och med den 21 januari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *