Gary Barlows The Crooner Sessions har gjort en välkommen comeback efter de stora framgångarna med de stjärnklara duetterna förra året.

Take That-stjärnan samarbetade praktiskt taget med en lång lista med medsångare inklusive Cliff Richard, Niall Horan och Jessie J för föreställningarna under Englands första lockdown, som sändes live på hans Instagram-sida och på YouTube.

Och nu är Gary inställd på att introducera en hel rad nya duettpartner för den andra delen av The Crooner Sessions eftersom England återigen placeras i stränga låsningsåtgärder.

Gary retade måndagens premiär på sin Instagram-sida på söndag och berättade för fansen att den “legendariska” mystikgästen är någon som hade sin första hit året han föddes.

Hans anhängare var snabba med att börja spekulera i personens identitet, och majoriteten gissade rätt att det var Rod Stewart – eftersom han hade sin första hit Maggie May 1971, när Gary föddes. Fans ställde in för att se paret samarbeta med Rods melodi 1991 My Rhythm of My Heart.

Sessionerna fortsätter på Instagram klockan 17 GMT varje måndag, onsdag och fredag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *